Wanneer je iemand bent verloren, dan kan weer aan het werk gaan best lastig zijn. De één vindt juist de afleiding fijn. De ander ziet er tegenop of lukt het maar niet. En soms komen de gevolgen van rouw pas veel later. Hoe ga je om met je werk als je rouwt – en hoe kun je als bedrijf een werknemer helpen die iemand is verloren? Hoe vermijd je conflicten en hoe ga je ermee om als ze er toch zijn? Daarover praten we in deze eerste aflevering die gaat over rouw op de werkvloer.
Deze afleveringen worden mogelijk gemaakt door:

https://www.instituutgak.nl/ – Instituut Gak wil een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de sociale zekerheid en arbeidsmarkt in Nederland door het investeren in maatschappelijke projecten, onderzoek en leerstoelen. https://www.stichting-nabestaandenzorg.nl/ – Bij Stichting Nabestaandenzorg werken betrokken nazorg consulenten die u in deze moeilijke periode bijstaan en ondersteunen. Zij hebben aandacht voor uw situatie en helpen u bij de verschillende vragen waar u mee te maken krijgt.
Wij bedanken de sprekers in de podcast voor hun bijdragen:

mr Lydia Prinsen – advocaat arbeidsrecht https://boombergadvocaten.nl/ Aart Harder – ervaringsdeskundige, psychotrauma practicioner en trainer https://www.harderenverder.nl Peter Tomesen – verlies- en rouwbegeleider https://tocotomesen.nl/toco/peter/ Jakob van Wielink – coach in leiderschap, transitie en rouw https://www.jakobvanwielink.com. Jakob schreef onder meer het boek ‘Professioneel begeleiden bij verlies’ en samen met Leo Wilhelm ‘Rouwregels’.

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.